Kristena Stjuarte atzīstas neuzticībā Robertam Petinsonam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Kristena Stjuarte publiski atvainojusies draugam Robertam Petinsonam pēc tam, kad medijos izskanēja baumas par viņas sānsoli ar filmas «Snow White and the Huntsman» («Sniegbaltīte un mednieks») režisoru Rūpertu Sandersu. 

Stjuartes atvainošanās trešdien tika publicēta slavenību jaunumu žurnālā «People», un drīz vien arī 41 gadu vecais režisors publiski pauda nožēlu par izdarīto.

22 gadus vecā aktrise jau vairākus gadus satiekas ar filmu franšīzes «Twilight» («Krēsla») ekrāna partneri Petinsonu, savukārt Sanderss ir precējies, un viņam ir divi bērni.

«Es ļoti atvainojos par sāpēm un apkaunojumu, ko esmu sagādājusi sev tuvajiem un visiem, kurus tas ietekmējis,» lasāms aktrises paziņojumā. «Mirkļa vājums draud iznīcināt visdārgāko lietu manā dzīvē, cilvēku, kuru mīlu un cienu visvairāk - Robu. Es viņu mīlu un ļoti nožēloju.»

Savukārt Sanderss raksta, ka esot «patiesā izmisumā par sāpēm, ko esmu nesis savai ģimenei. Mana skaistā sieva un brīnišķīgie bērni ir viss, kas man šajā pasaulē ir. Es viņus mīlu no visas sirds. Es lūdzu Dievu, kaut mēs varētu tikt tam pāri».

Stjuarte un Petinsons tēlo pāri «Krēslas» filmu sērijā, kas novembrī noslēgsies ar filmu «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2» («Krēsla. Rītausma. 2.daļa.»). Pasaku filma «Sniegbaltīte un mednieks» iznāca uz kinoekrāniem jūnijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu