Kristīne Grundmane aicina izbaudīt savu džeza koncertprogrammu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Trešdien, 29.septembrī klubā «Piens» Down-Tempo/experimental/nu-jazz projekts «Kristine Grundmane & Hypnoticband» piedāvās jaunu un vēl nedzirdētu koncerta programmu - gan savas oriģinālkompozīcijas («Feel by the heart», «Different world»), gan arī labāko no «Morcheeba», «Sweet Coffee», «Bellaruche» u.c.

Set up:
Kristine Grundmane-lead vocal
Jānis Danevich-saxophones
Edgars Jass-keyboards
Alex Shultc Merzlikin-percussions(Moscow-Latvia)
Dj Aspirin-vinyls/programming.
music: Down-Tempo/Nu-jazz
 
Kristīne Grundmane - dziedātāja, dziesmu autore - šobrīd sadarbojas ar mūzikas producentu Spika ( Itālija) un kompāniju «Deeselecta» Latvijā. Ir noslēgusi līgumu ar Amerikas izdevējkompāniju «Olympik Records», kuri jau izdevuši divus digitālus albumus: «Haunting me» un «Not over yet». Sadarbojas arī ar Krievijas izdevējkompāniju «Mediadrive Records».

Šobrīd Kristīne aktīvi strādā ar projektu «Kristine Grundmane & Hypnotic Band». Mūzikas stils: down-tempo,experimental,lounge. Muzikālā ietekme: «Silence Family» LT, «Amel Larieux», Cassandra Wilson, Lisa Shaw, Gaelle, Goapele, Erykah Badu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu