Kritiķi: «Lielie 2» varētu izrādīties Ādama Sandlera sliktākā filma (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Komēdija «Grown Ups 2» («Lielie»), kurai kinokritiķi līdz šim nav devuši gandrīz nevienu pozitīvu novērtējumu, varētu izrādīties Ādama Sandlera sliktākā filma, raksta portāls «Business Insider».

Mājaslapā «Rotten Tomatoes», kurā apkopotas kinokritiķu atsauksmes, filma ieguvusi vien 3% reitingu. Tas gan nav nekāds pārsteigums, jo viņa filmu vidējais rādītājs ir 25%.

Pēdējā Sandlera kinolente, kas nesaņēma nevienu pašu punktu, bija «Bucky Larson: Born to be a Star».

Kā pierādījies pagātnē, slikts kritiķu novērtējums nebūt nenozīmē tādus pašus kases ieņēmumus. Lai arī Sandlera 2011.gada filma «Jack and Jill» («Džeks un Džila») saņēma «Zelta avenes» balvas pilnīgi visās kategorijās, tās globālie kases ieņēmumi sasniedza 149,7 miljonus ASV dolāru (80 miljonus latu).

Daudzas viņa filmas nopelna vismaz 100 miljonus dolāru (53,5 miljonus latu). Pateicoties tādiem aktieriem kā Kriss Roks, Kevins Džeimss, Robs Šneiders un Deivids Speids, pirmā «Lielo» filma 2010.gadā ieguva 271 miljonu dolāru (145 miljonus latu).

Savukārt Sandlera jaunākam veikumam «That's My Boy» («Svētdienas tētuks») tik labi viss neveicās - tā nopelnīja vien 57,7 miljonus dolāru (31 miljonu latu).

Taču «Lielie 2» pirmajā nedēļas nogalē ieņēmusi 47 miljonus dolāru (25,2 miljonus latu). Tas ir vairāk nekā pirmajā daļai, kas tajā pašā periodā nopelnīja 40,5 miljonus dolāru (21,7 miljonus latu).

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu