Kritiķi nopeļ Pīta Dohertija aktiera debiju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kinokritiķi veltījuši skarbus vārdus britu mūziķa Pīta Dohertija pirmajam mēģinājumam aktiermākslā Kannu kinofestivālā izrādītajā filmā «Confession of a Child of the Century».

Franču režisores Silvijas Vereidas veidotajā filmā, kurā piedalās arī Šarlote Gensbūra un Lilija Koula, Dohertijs tēlo jaunu romantiķi Oktāvu, kas ieslīgst depresijā un izvirtībā, atklājot, ka viņa mīļākā viņam bijusi neuzticīga.

Kritiķi pret Dohertija debiju kinomākslā bijuši gaužām nesaudzīgi, paužot cerības, ka tā ir viņa pirmā un pēdējā loma.

«The Guardian» mūziķa tēlojumu raksturoja kā «neveiklu amatierismu», savukārt «Screen Daily» raksta, ka Dohertijs sniedzis «kokainu priekšnesumu uzpūstā adaptācijā».

«The Hollywood Reporter» kritiķi bija mazliet laipnāki pret Dohertiju, viņa nepārliecinošajā tēlojumā vainojot filmas režisori Vereidu.

«Ir grūti atminēties vēl kādu aktieri, kas uz ekrāna izskatās vēl neērtāk,» raksta izdevums, piezīmējot, ka «iespējams, nevajadzēja sagaidīt, ka [Dohertijs] savā debijā tiks galā ar tik prasīgu lomu».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu