Krītot no trepēm, vīrietis lauzis mugurkaulu (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NMPD

Vakar Latgalē 37 gadus vecs vīrietis savā darba vietā, nokrītot no aptuveni četru metru augstām trepēm, guvis mugurkaula lūzumu, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Komunikācijas nodaļas speciāliste Inga Vītola.

Aizvadītajā diennaktī vēl vairāki cilvēki guvuši traumas krītot no augstuma. Zemgalē kāda 29 gadus veca sieviete alkohola reibumā izlekusi pa otrā stāva logu, salaužot ceļa locītavu un pēdu, kā arī traumējot ribas. No tāda paša augstuma loga alkohola reibumā izlecis arī 23 gadus vecs vīrietis. Viņš guvis mugurkaula traumu un pēdas lūzumu.

Vēl Zemgalē kāda 17 gadus veca meitene izkritusi pa piektā stāva logu. NMPD skaidro, ka šī negadījuma apstākļi vēl ir neskaidri, un sīkāku informāciju nesniedza.

Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Vienlaikus Zemgalē, plīstot krūzei ar verdošu ūdeni, termiskus pēdu apdegumus guvis 14 gadus vecs puisis. Līdzīgā negadījumā cietis arī 54 gadus vecs vīrietis. Viņš sev uz kājām nejauši uzlējis verdošu ūdeni un guvis abu apakšstilbu apdegumus.

Divus bērnus Zemgalē vakars sakoduši suņi. Piecus gadus vecu zēnu sakodis svešs suns, un vēl kādam deviņus gadus vecam puisim suns iekodis kājā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī saņemti 1236 izsaukumi. No tiem 162 bija saistīti ar traumām.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu