Krosbijs atzīts par NHL marta labāko spēlētāju (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) marta spožāko zvaigzni atzīts Pitsburgas «Penguins» līderis Sidnijs Krosbijs.

Krosbijs palīdzēja «Penguins» komandai sasniegt jaunu līgas rekordu - Pitsburgas klubs kļuva par pirmo komandu NHL vēsturē, kas kādā no kalendārajiem regulārā čempionāta mēnešiem nepiedzīvoja nevienu zaudējumu.

«Penguins» centra uzbrucējs martā kļuva par labāko asistentu ar 19 rezultatīvām piespēlēm, un rezultatīvāko spēlētāju ar 25 punktiem visā līgā, kā arī iekrāja dalītu labāko lietderības koeficienta rādītāju +19.

Martā aizvadītajos 15 mačos Krosbijs tikai trīsrei laukumu atstāja bez rezultativitātes punktiem.

Krosbijs joprojām ir arī visas līgas rezultatīvākais spēlētājs ar 36 mačos gūtiem 15 vārtiem un izdarītu 41 rezultatīvi piespēli. Jāizceļ gan, ka pašlaik Krosbijs atlabst no žokļa lūzuma un, visticamāk, šīs sezonas regulārajā čempionātā uz ledus vairs nedosies.

Mēneša otrās zvaigznes gods pienācās Monreālas «Canadiens» komandas aizsargam Pernelam Karlam Subanam.

Kanādas kluba aizsargs martā kļuva par mēneša rezultatīvāko aizsargu ar septiņiem gūtiem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm, kā arī iekrāja visvairāk rezultativitātes punktus rezultatīvās vairākuma izspēlēs. 23 gadus vecais Subens bija rezultatīvs deviņās no pagājušajā mēnesī aizvadītajām spēlēm.

Tikmēr par mēneša trešo zvaigzni atzīts Kolumbusas «Blue Jackets» krievu vārtsargs Sergejs Bobrovskis.

Aizvadītajā mēnesī Bobrovskis palika nepārspēts trīs mačos, vidēji savos vārtos ielaida 1,49 ripas, kā arī atvairīja 95% sāncenšu metienu. Šāds vārtsarga sniegums palīdzēja Kolumbusas klubam aizvadīt sekmīgāko sezonas mēnesi tā pastāvēšanas vēsturē.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu