Krūtis aug pārāk lēni!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: rosme.lv

1. Man jaw ir 16 gadi, bet man vēl neaug krūtis! Es nēsāju krūšturi, lai neviens to neuzzinātu. Mammai nevēlos par to teikt.  Ko man iesākt? Vai tiešām var būt tā, ka man to nebūs?:( Esmu izmisumā..;( Ir zēns, kurš ar mani grib draudzēties. Bet, ja viņš uzzinās par krūtīm,  tad taču mani uzreiz pametīs! Es tiešām nezinu, ko darīt. Lūdzu, lūdzu, palīdziet!!!:( ;(

Sveikas! Krūtis aug līdz aptuveni 18-20 gadu vecumam un to lielumu lielā mērā nosaka iedzimtība, kā arī vispārējais ķermeņa svars. Ja vēlies, lai krūtis ātrāk augtu, neaizraujies ar diētām, ievēro veselīgu dzīvesveidu un viss būs labi. Ja pēc 20 gadu vecuma tevi joprojām ļoti neapmierina krūšu izmērs, to ir iespējams palielināt ķirurģiski, ievietojot implantus. Nekādu citu brīnumlīdzekļu krūšu palielināšanai gan nav, netici, ja tev tiek piedāvāti kādi brīnumvitamīni vai uztura piedevas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu