Krūtis kā Holivudas zvaigznei - bez silikona vai skalpeļa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Mediji nesen ziņoja, ka Holivudas zvaigznes Nikolas Kidmenas krūtis kļuvušas lielākas. Sava mazuļa barošana ar krūti acīmredzot padarījusi Kidmenas krūtis lielākas. Tomēr grūtniecība un barošana ar krūti automātiski nedod lielākas krūtis - var notikt arī pretējais. Krūšu palielināšana ar cilmes šūnām bagātinātiem pašas taukiem piepilda daudzu sieviešu sapņus par lielām krūtīm dabīgā veidā un pastāvīgi.

«Daudzas sievietes sūdzas, ka pēc grūtniecības viņu krūtis zaudē lielumu, formu un stabilitāti. Cilmes šūnas no pašas ķermeņa taukiem ir ļoti piemērotas, lai palielinātu visu veidu mazas, nokarenas krūtis, pilnīgi bez silikona vai skalpeļa izmantošanas,» sacīja Ddr. Karls Georgs Heinrihs (DDr. Karl-Georg Heinrich) kosmētiskās ķirurģijas un pretnovecošanās eksperts Vīnē, kurš pirmais Eiropā piedāvā šāda veida krūšu palielināšanu, neizmantojot silikonu.

Vispirms pašas tauki tiks iegūti ar atsūkšanu, izmantojot īpašas patentētas mikrokanulas. Pēc bagātināšanas ar pašas ķermeņa cilmes šūnām šie tauki tiks injicēti krūtīs. Implantētās cilmes šūnas ģenerēs jaunus, dzīvus audus.

Krūts, kas ir palielināta ar cilmes šūnām bagātinātiem pašas taukiem, tiek sajusta kā pilnīgi dabīga un arī izskatās «īsta» jebkādā pozīcijā, jo palielinājumu rada nevis silikons, bet taukaudi. Procedūra aizņem tikai dažas stundas lokālā anestēzijā vai krēslas snaudā; pēc tam paciente ir pilnībā mobila. Drošība un rezultātu stabilitāte ir pierādīta pētījumos ASV un Japānā.

Ddr.Heinriha klīnikā cilmes šūnu bagātināti pašas tauki arī tiek izmantoti, lai mainītu formu citām ķermeņa daļām, piemēram, dibenam, gūžām un augšstilbiem, kā arī roku un krūšu ādas atjaunināšanai.

www.breastaugmentation-without-silicone.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu