Krūzs noraida žurnāla apvainojumus meitas pamešanā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas aktiera Toma Krūza advokāts trešdien noraidījis «groteski nepatieso» žurnāla rakstu, ka viņa klients šokā par šķiršanos no sievas Keitijas Holmsas esot atstājis novārtā savu sešus gadus veco meitu.  

Advokāts Berts Fīldss norādīja, ka slavenību jaunumu žurnālā «Life & Style» publicētais raksts «Abandoned by Her Dad» («Tētis viņu pameta») esot publicēts tāpēc, lai nopelnītu uz slavenā aktiera un viņa meitas Suri rēķina.

«Tenku žurnāli cenšas nopelnīt, publicējot jaunus groteski nepatiesus apgalvojumus par Tomu Krūzu,» teikts Krūza juridiskā pārstāvja paziņojumā. Tajā minēts, ka aktieris ticies ar meitu, tiklīdz beigusies viņa jaunākās filmas uzņemšana.

«Piemēram, zemisks izdevums, kas dēvē sevi par «Life & Style», publicēja nepatiesu rakstu par to, ka Suri esot «pametis viņas tētis»,» lasāms paziņojumā. «Kā zina visi, kas redzēja viņu vakar un šodien uzņemtās fotogrāfijas, tie ir pretīgi, ļaunprātīgi meli.»

«Līdz pat šai nedēļai Toms atradās filmēšanas laukumā, taču viņš katru dienu runāja ar Suri. Arī šo dienu, tāpat kā dienu pirms «Life & Style» publicētā raksta, viņš pavada kopā ar meitu. Toms viņu ļoti mīl un nekad nepamestu,» norādīts paziņojumā.

Jūnijā Holmsa piesaistīja mediju uzmanību, pēc piecus gadus ilgas laulības pieprasot šķiršanos no Krūza. Ārzemju mediji vēstīja, ka sievas lēmums Krūzu esot pārsteidzis.

Pagājušonedēļ abi aktieri vienojās par laulības šķiršanu, taču tās noteikumi netika publicēti. Saskaņā ar ārvalstu mediju sniegto informāciju Suri dzīvos pie mātes, bet Krūzam būs neierobežotas tikšanās tiesības ar meitu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu