Kubliņai seši punkti, «Bourges» zaudējums Gdiņā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Otro zaudējumu četrās aizvadītajās FIBA Eirolīgas A apakšgrupas spēlēs ceturtdien piedzīvoja latvietes Ievas Kubliņas pārstāvētā Francijas čempionvienība «Bourges Basket».

Ceturtdienas spēlē «Bourges Basket» izbraukumā ar 67:71 (18:21, 22:13, 15:13, 12:24) zaudēja Polijas komandai Gdiņas «Lotos».

Kubliņa laukumā pavadīja 18 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā guva sešus punktus, realizējot trīs no pieciem divpunktu metieniem, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un pārtvēra vienu piespēli.

Pēc šī mačā A apakšgrupas kopvērtējumā «Bourges Basket» ar divām uzvarām četrās aizvadītajās spēlēs ieņem ceturto vietu, bet «Lotos» ar vienu panākumu četros mačos ir piektajā vietā.

Bez zaudējumiem šajā apakšgrupā turpina cīnīties Spānijas komanda Valensijas «Ros Casares» un Turcijas klubs Stambulas «Galatasaray». Tikmēr latvietes Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Krievijas čempionvienība Jekaterinburgas UGMK ar trim uzvarām četrās spēlēs ir otrajā vietā, bet Lietuvas komanda Kauņas «Vici-Aistes», kuru pārstāv cita Latvijas izlases spēlētāja Aija Putniņa, ar četriem zaudējumiem četrās cīņās ir pēdējā, astotajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu