Kuldam vārti otrajā KHL spēlē pēc kārtas (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

KHL regulārā čempionāta mačā šodien Artūra Kuldas pārstāvētā Novosibirskas «Sibirj» komanda savā laukumā ar 5:3 pieveica Ņižņijnovgorodas «Torpedo», kam tas bija otrais zaudējums pēc kārtas.

Latvijas izlases aizsargs laukumā pavadīja vairāk nekā 23 minūtes, kas bija lielākais spēles laiks visā mačā, izdarīja divus metienus un guva vienus vārtus.

Jau mača 3. minūtē Mihails Varnakovs vadībā izvirzīja «Torpedo», tomēr 7. minūtē Kristiāns Kudročs panāca izlīdzinājumu. Otrās trešdaļas 4. minūtē Kulda skaitliskajā vairākumā panāca 2:1 mājinieku labā, bet cīņas turpinājumā Kirils Ļebedevs, Jori Lehtera un Andrejs Stepanovs palielināja «Sibirj» komandas pārsvaru (5:1).

Tikai nepilnas trīs minūtes līdz cīņas beigām Jevgeņijs Varlamovs samazināja rezultāta starpību, bet pēdējā minūtē Varnakovs raidīja trešo ripu Džefa Glāsa sargātajos vārtos.

Atgādinām, ka sezonas pirmajā spēlē «Sibirj» ar 2:5 zaudēja Miķeļa Rēdliha pārstāvētajai Jaroslavļas «Lokomotiv», bet Kulda guva pirmos vārtus šajā mačā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu