Kur šorīt bijis visaukstāk? (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šorīt daudzviet Latvijā gaisa temperatūra noslīdējusi zem mīnus 10 grādu atzīmes, bet viszemākā gaisa temperatūra fiksēta Priekuļos - mīnus 13,4 grādi, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Priekuļos zemākā gaisa temperatūra fiksēta plkst.6 no rīta, bet jau plkst.8 tur bija mīnus 11,1 grāda sals. Patlaban zemākā gaisa temperatūra ir Skultē - tur plkst.8 bija mīnus 12,1 grāda sals. Ainažos novērotas temperatūras svārstības - ja plkst.5 tur bija mīnus 11,7 grādu sals, pēc stundas termometra stabiņš rādīja mīnus 9,5 grādus, bet plkst.8 tur fiksēti mīnus 11,9 grādi.

Gaisa temperatūra zem mīnus 10 grādiem šorīt bijusi lielākajā daļā Vidzemes un Latgalē - Alūksnē, Rēzeknē, Daugavpilī, Zīlānos, Skrīveros un Zosēnos.

Zemgalē zemākā gaisa temperatūra plkst.8 bija Jelgavā - mīnus 11,4 grādi, Dobelē gaiss atdzisis līdz mīnus 8,9 grādiem, bet Bauskā - līdz mīnus 7,4 grādiem.

Kurzemē sals bijis salīdzinoši mērenāks - zemākā gaisa temperatūra bija Stendē - mīnus 6,9 grādi un Mērsragā - mīnus 6,3 grādi. Tikmēr Ventspilī bijis mīnus 4,8 grādu sals, bet Liepājā - mīnus 4,6 grādi.

Rīgā plkst.8 bija mīnus 9,8 grādi.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu