«Kurbads» rezultatīvā cīņā revanšējas «Zemgale»/LLU komandai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas hokeja čempionāta spēlē trešdien kopvērtējuma līderi HK «Kurbads» izbraukumā ar 8:6 (4:2, 2:2, 2:2) uzvarēja «Zemgale»/LLU komandu, kurai 8. janvārī viesos piekāpās ar 1:4. 

Jau spēles pirmajā trešdaļā trīs vārtus «Kurbads» komandas labā guva Jurijs Kļujevskis, bet viesi spēja panākt 4:0 savā labā. Līdz otrās trešdaļas vidum mājinieki panāca neizšķirtu 4:4, tomēr «Kurbads» līdz otrās trešdaļas beigām atjaunoja divu vārtu pārsvaru. Turpinājumā «Zemgale»/LLU reizi pietuvojās viena precīza metiena attālumā, taču cīņas izskaņā «Kurbads» uzvaru nosargāja.

Jurijs Kļujevskis maču noslēdza ar četriem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet jelgavnieku labā pa diviem vārtiem guva Miks Komuls un Rihards Remiņš.

«Kurbads» pagājušās nedēļas beigās pārtrauca sadarbību ar galveno treneri Aigaru Razgalu, kura vietā stājās Aigars Cipruss.

Citā spēlē trešdien «Rīga»/«Prizma» viesos ar 11:1 (4:1, 2:0, 5:0) sagrāva turnīra pastarīti «Daugavpili».

Jevgeņijs Moisejevs spēles 2. minūtē vadībā izvirzīja mājiniekus, tomēr turpinājumā viesi guva 11 bezatbildes vārtus. Pa diviem vārtiem guva Sergejs Teluškins un krievu leģionārs Viktors Lobačevs.

Kopvērtējumā «Kurbads» ar 52 izcīnītiem punktiem 23 spēlēs joprojām atrodas stabilā līderpozīcijā. Otrajā vietā pie 36 punktiem 21 mačā atrodas «Rīga»/«Prizma», ar 35 punktiem seko «Dinamo Juniors» vienība, bet 34 punkti 20 mačos ir «Zemgale»/LLU kontā. «Ozolnieki»/«Monarch» kontā ir 32 punkti 21 cīņā, bet pārliecinoša sacensību pastarīte ar trim punktiem 22 spēlēs ir «Daugavpils».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu