Kurzemē policija cīnās ar nelegālās degvielas pārvadātājiem (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kurzemē pēdējo dienu laikā reģistrēti divi gadījumi, kad saistībā ar aizdomām par iespējamu degvielas zādzību pārbaudītas vairākas personas.

Kā informē Kurzemes reģiona policijas pārvaldē, ceturtdien plkst.10.40 Priekules novada Gramzdas pagastā policisti apturēja automašīnu «Volkswagen Passat» , kurā atradās 12 plastmasas kannas ar 285 litriem dīzeļdegvielas bez izcelsmes dokumentiem. Tiek pārbaudīta trīs personu - 1960., 1987. un 1990. gadā dzimušu vīriešu - saistība ar iespējamo noziegumu.

Savukārt 8. janvārī ap plkst.13.50 Ventspils policijas iecirkņa darbinieki Vārves pagastā uz autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus apturēja transportlīdzekli, kurā nelikumīgi tika pārvadīti naftas produkti lielos apmēros. Saistībā ar šo notikumu policija aizturējusi 1962. gadā dzimušu vīrieti, bet tiek pārbaudīta vēl trīs personu saistība ar notikušo.

Visus apstākļus policija skaidro uzsāktā kriminālprocesa ietvaros.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu