Kurzemes derbijā bezvārtu neizšķirts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas virslīgas čempionāta centrālajā 12. kārtas spēlē svētdien Kurzemes derbijā «Liepājas metalurgs» savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar pagājušās sezonas čempionvienību FK «Ventspils».

Kaut abām komandām bija pāris iespējas gūt vārtus, neviens no vārtsargiem tā arī netika pārspēts un mačs noslēdzās bez precīziem sitieniem.

Kā ziņots, vēl vienā 12. kārtas mačā svētdien pašreizējā turnīra līdervienība Daugavpils «Daugava» savā laukumā ar 2:0 (2:0) pieveica pastarīšus «Metta»/LU. Rezultāts tika atklāts 35. minūtē, kad precīzi sita Vladimirs Volkovs, bet trīs minūtes pirms pirmā puslaika beigām Daugavpils kluba pārsvaru dubultoja Matija Mihaļs.

Jau vēstīts, ka pirmajās šīs kārtas spēlēs sestdien sekmīgo startu turpināja šīs sezonas jaunpienācēji JPFS/FK «Spartaks», kas savā laukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 ar Rīgas «Skonto» komandu, trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja FK «Gulbene», kas ar 2:0 pārspēja «Jūrmalas» futbolistus, bet Rīgas «Daugava» ar 1:0 savā laukumā pārspēja FK «Jelgava».

Kopvērtējumā šobrīd līderpozīcijā ar 25 punktiem 12 spēlēs ir Daugavpils «Daugava», bet tai ar 21 punktu 12 mačos seko JPFS/FK «Spartaks». Trešā ar 19 punktiem ir «Skonto» komanda, bet pa 17 punktiem attiecīgi desmit un 11 spēlēs izcīnījušas «Liepājas metalurgs» un «Ventspils» komandas.

Uz sesto vietu ar 15 punktiem pakāpusies FK «Gulbene», kurai ar 14 punktiem seko Rīgas «Daugava», bet vēl par punktu mazāk ir «Jūrmalas» komandai. Tikmēr devītajā vietā ar desmit punktiem ir FK «Jelgava», bet «Metta»/LU komanda tikusi pie sešiem punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu