«Kurzemes Katūna balle 2011» ir klāt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

30.jūlijā plkst.14.00 norisināsies Kurzemes katūna balle Piejūras brīvdabas muzejā, Riņķa ielā 2. Katūna balles galvenais mērķis ir labdarība.

Pērn 500 lati tika ziedoti Dienas centra izveidošanai Ventspils un Ventspils rajona bērniem – invalīdiem. Ar šiem līdzekļiem Ventspils Latvijas bērnu fonda nodaļa organizēja attīstošas nodarbības rūpju bērniem. Šogad daļa līdzekļu tiks atvēlēta diabētiķu biedrības atbalstam, un sieviešu biedrība VASSA cer, ka šī nauda palīdzēs daudziem mūsu pilsētas un valsts iedzīvotājiem cīņā ar šo slimību.   

Sekojot sieviešu aktivitātēm un īpaši mazu biznesu atbalstam, pasākuma spilgtākais notikums būs konkurss «Šuju pati». Arī šogad organizatori piedāvā noticēt sev, būt drosmīgām un šūt pašu rokām apbrīnojamus tērpus no dabīgiem materiāliem: kokvilnas, zīda, vilnas. Var izmantot ne tikai audumus, bet arī ziedus, papīru, pat salmus utt. Konkursa Šuju pati tēma «Kūrorta romāns» ļaus dalībniecēm realizēt savas vispārgalvīgākās idejas, neierobežojot iztēles lidojumu.  

Kompetentas žūrijas sastāvā iekļauti Ventspilī un Latvijā pazīstami cilvēki, kas novērtēs dalībnieču tērpus un pasniegs uzvarētājām balvas septiņās nominācijās. Šogad konkursa organizatori ir sagatavojuši piemiņas balvas visām tērpu autorēm.  Sieviešu biedrība VASSA apmeklētājus izklaidēs ar koncerta programmu, konkursiem, spēlēm, dažāda veida loterijām, būs arī tirgus un citi notikumi.

Atbrauciet uz «Katūna balli» Ventspilī - būs jautri!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu