Kutunjo skaidro Pētera iegāšanu «Jaunajā Vilnī». Viņi tomēr koncertēs kopā (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

29.jūlijā pirms prombraukšanas no viesmīlīgās Latvijas Toto Kutunjo skaidroja kādēļ Latvijas pārstāvim Pēterim Upelniekam pirmajās konkursa «Jaunais Vilnis»  dienās ielicis pašu zemāko vērtējumu - atzīmi astoņi.

«Man likās simpātisks Pētera entuziasms un darba spējas. Savā ziņā Pēterī redzēju sevi jaunībā - arī tik pat spītīgs un apņēmības pilns. Un, ja man jaunībā kāds kaut ko aizrādīja, tas tikai deva vēl lielāku stimulu censties. Tādēļ, ieliekot zemāku atzīmi, ceru, ka būšu devis Pēterim stimulu sasniegt augstas virsotnes mūzikas pasaulē,» saka Toto.

Lai pierādītu vārdu patiesumu, leģendārais itāļu dziedātājs un komponists uzaicina Pēteri piedalīties savā jubilejas lielkoncertā 20.septembrī «Arēnā Rīga».

«Man būs patiess prieks vēlreiz satikt Pēteri, lai duetā ar viņu izpildītu dziesmu itāļu valodā. Un, kas zina, varbūt viņam izdosies mani pierunāt sākt dziedāt latviski,» atklāj Toto Kutunjo.

Leģendārajam itālim šogad palika 70 gadi un, joprojām būdams lieliskā muzikālā formā, viņš gatavo īpašu jubilejas lielkoncertu, ar kuru priecēs visu paaudžu cilvēkus 20.septembrī «Arēnā Rīga». Tie solās būt patiesi mīlestības svētki, jo daudzas izcilā mūziķa radītās kompozīcijas ir himnas mīlestībai.

Toto Kutunjo ir Itālijas mūzikas korifejs. Viņš radījis dziesmas, kuras kļuvušas par nacionāliem simboliem - «L'italiano vero», «Serenata» un citas. Viņš radījis dziesmas arī citiem pasaules dziedātājiem: Džo Dasēnam, Mireijai Matjē, Dalidai, Andriano Čelentano, Mišelam Sardū un daudziem citiem. Piemēram, dziesmas «Gli amori» angļu versiju — «Good love gone bad» ir izpildījis pasaules mūzikas leģenda — amerikāņu dziedātājs Rejs Čārlzs.

Toto Kutunjo vārdā informēja Latvijas koncerta rīkotāji «Show event group».

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu