Kuzins sūdzas, ka iespējamais NA biedrs viņu piekāvis (506)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Kuzins

Organizācija «Apvienība pret nacismu» vērsusies Valsts policijā pret Nacionālās apvienības (NA) deputātiem un organizāciju «Daugavas Vanagi».

Kā portālam «Apollo» pavēstīja «Apvienība pret nacismu» vadītājs Jānis Kuzins, policijai sagatavots iesniegums, kurā apvienība norāda uz NA deputātu Raivja Dzintara, Jāņa Dombravas, Imanta Parādnieka un organizācijas «Daugavas Vanagi» rīcību, bojājot biedrības aparatūru un sēru vainagu. Tāpat apvienība sūdzas, ka NA traucējusi sapulci 16.martā pie Brīvības pieminekļa, kā arī kurināja naidu.

«Apvienība pret nacismu» uzskata, ka šie deputāti ir Latvijas nodevēji, jo ir lauzuši Saeimas deputāta zvērestu, būt uzticami Latvijas valstij. NA deputāti, viņaprāt, slavina pretvalstisku ideoloģiju.

Kuzins vērsies policijā par «iespējamā NA biedra rīcību, piekaujot viņu16.marta pasākumu laikā.» Kas tieši Kuzinam uzbrucis, viņš gan nemin.

Komentāri (506)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu