«LabaDabā» skanēs «Dzelzs Vilka» Jauno Jāņu orķestris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Festivālā «Laba Daba» uzstāsies grupas «Dzelzs Vilks» jaundibināta apvienība - Jauno Jāņu orķestris. Vakara gaitā klausītājus ielīksmos jaunas, dainu iedvesmotas kompozīcijas, kā arī grupas Dzelzs Vilks labi zināmās dziesmas no grupas tautas mūzikas skaņās tapušiem albumiem. 

«Dzelzs Vilka» Jauno Jāņu orķestris ugunskristības piedzīvoja nesen, 23. jūnijā, Siguldā, kur skanēja «Dzelzs Vilka» mūsdienu tautas mūzikas programma «Jaunie Jāņi» paplašinātam mūziķu sastāvam, kas nu pārtop patstāvīgā vienībā.

«Publikas atsaucība un mūziķu saspēles iekšējā enerģija radīja pārliecību, ka mūsu jaunā skaņa, balss un doma pārsniedz saulgriežu astronomiskās un idejiskās robežas. Tādēļ dainu tulkojumus mūsu manierē vēlamies nest plašākos ūdeņos, šim nolūkam dibinot «Dzelzs Vilka» Jauno Jāņu orķestri kā vienību, kas turpmāk dzīvos pati savu dzīvi,» skaidro projekta dalībnieki.

Sastāvā pašlaik muzicē Juris Kaukulis (balss, ģitāra, mandolīna), Ieva Mūrniece (vijole, balss), Mārcis Judzis (sitamie instrumenti), Kaspars Tobis (taustiņi, sitamie instrumenti), Kārlis Alviķis (basģitāra, bazuki, balss), Valērijs Cīrulis (ģitāra, mandolīna, balss).

Festivālā LABA DABA Dzelzs Vilka JAUNO JĀŅU ORĶESTRIS uz Eža skatuves kāps 3. augustā plkst. 21:00.

Laba Daba ir starptautisks mūzikas festivāls, kas notiks jau ceturto reizi, piedāvājot dažādas regeja, etno-folka, roka, elektro un citas mūzikas variācijas, kā arī bagātu papildprogrammu ar radošām, aizraujošām un izzinošām aktivitātēm visām paaudzēm. Latvijas Pasākumu producentu asociācija aizvadītā gada festivālu atzinusi par labāko 2011.gada pasākumu ar ieejas biļetēm.

Biļetes pieejamas visās biļešu servisa kasēs un «bilesuserviss.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu