Labas vietas talkošanai (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien plkst.17.00 Čiekurkalna apkaimes iedzīvotāji un ikviens rīdzinieks aicināti piedalīties Čiekurkalna apkaimes «3.Labas vietas» Lielās Talkas ideju spēlē, «Apollo» informē pasākuma rīkotāji.

«Visu paaudžu Čiekurkalna iedzīvotāji vislabāk zina, ka viņu apkaimei trūkst sava publiskā laukuma - nav pat vienas atbilstoši iedzīvotāju vēlmēm un vajadzībām sakārtotas tikšanās un brīvā laika pavadīšanas vietas,» uzsver projekta vadītāja Gunita Kuļikovska.

««3.ideju spēle» savukārt ir lielā apkaimes darbnīca, kurā attīstīsim iepriekšējo darbnīcu idejas un mēģināsim tām atrast pareizo vietu 5.šķērslīnījas zaļajā skvērā, ko dēvējam par «Apsolīto zemi». Darbnīca ir iedzīvotāju iespēja, noteikt pašiem, ko un kā šajā vasarā radīsim Čiekurkalnā!» skaidro Kuļikovska.

Piedalīties darbnīcā tiek aicināts ikviens apkaimē dzīvojošais, strādājošais, studenti, skolēni, viņu vecāki un apkaimes aktīvisti – vietējie uzņēmēji, sabiedriskie centri un citi interesenti, kuriem Čiekurkalns ir mājas, skola, darbs, privātais bizness vai tam ir īpaša nozīme.

Piektdien no plkst. 17.00 līdz 19.00, Čiekurkalna 2.Līnija 41, «BOSCH serviss Rolis» telpās.

Pieteikšanās dalībai rakstot e-pastu uz sabine@alpspace.lv vai zvanot pa tālruni 29330557.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu