Labdarības akcija «Nepaej garām»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien 18. decembrī visas dienas garumā notiks LBF un LTV labdarības akcija «Nepaej garām»

Latvijas Bērnu fonds (LBF) sadarbībā ar Latvijas Televīziju (LTV) turpina pērn Ziemassvētkos aizsākto un šogad Lieldienās par tradīciju kļuvušo labdarības akciju «Nepaej garām!» Šoreiz akcijas centrā – atbalsts daudzbērnu un audžu ģimenēm. Tā noslēgsies ar koncertu Rīgas Latviešu biedrības namā 18.decembrī, kas no plkst. 19:30, pirms un pēc ziņu raidījuma «Panorāma», tiešraidē būs skatāms gan LTV1 ēterā, gan internetā.

Akcijā «Nepaej garām!» tiks atbalstītas labvēlīgas daudzbērnu ģimenes, kuras ekonomiskā situācija valstī, bezdarbs un citas grūtības nostādījušas uz izdzīvošanas sliekšņa. Tāpat atbalsts nepieciešams arī audžuģimenēm, kas bāreņiem vai bez vecāku gādības palikušiem bērnam sniedz aprūpi līdz brīdim, kamēr bērns var atgriezties savā ģimenē vai tiek adoptēts un viņam nodibināta aizbildnība. Līdz ar to šī gada Latvijas Bērnu fonda un LTV akcijas mērķis - katrā Latvijas novadā un deviņās lielākajās pilsētās atbalstīt tās 118 daudzbērnu, aizbildņu un audžu ģimenes, kurām palīdzība šobrīd nepieciešama visvairāk.

Akcijas noslēguma koncerta pirmā daļa būs bērnu koncerts, kurā piedalīsies popgrupas «Rīgas akmentiņi» un «Dzeguzīte», savukārt koncerta otrajā daļā muzicēs gan ģimenes, gan daudzi iemīļoti mākslinieki - Marts Kristians Kalniņš, Evita Zālīte, Olga Dreģe, Ieva Sutugova, Veronika Plotņikova, Roberts Pētersons, Žoržs Siksna ar kori u.c. Koncertā uzstāsies vokālā studija «Tev un man», kurā dzied mammas kopā ar bērniem. Pārsteigumu kopā ar saviem bērniem būs sagādājis arī LTV žurnālists Gundars Rēders. Valta Pūces dziesmas izpildīs koris «Muklājs» un grupa «Pekšņi».
 
Koncerta laikā LTV demonstrēs arī video stāstus par ģimenēm, kurām nepieciešama palīdzība. Tās būs tikai dažas no 118 ģimenēm, kuras tiks atbalstītas ar akcijas laikā saziedoto naudu.

Jau šobrīd darbojas akcijas «Nepaej garām!» ziedojumu tālrunis – 90006484, uz kuru piezvanot, ziedosiet Ls 1.

Akcijas «Nepaej garām!» vadītāji būs jauniešu vokālās studijas «Rīgas akmentiņi» vadītāja Līva Bondare un LTV žurnālists – Uģis Joksts.

www.ltv.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu