Labdarības koncerts dzīvnieku patversmes atbalstam (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

1.novembrī klubā «A Nice Place» (Citadeles iela 2) no plkst. 21:00 Labdarības koncertā Juglas dzīvnieku patversmes «Labās mājas» atbalstam uzstāsies četras lieliskas, pozitīvas un enerģiskas grupas. B-Sea Surfers, kuri spēlē surf stila, kas plašai auditorijai ir pazistams pēc Tarantino filmām, mūziku, The Sixties ar rokenrolu, Baltic Beach Band, kas pārstāv plaša spektra stilus kā fank roks, R’n B un bluzs. Kā arī Umijam, kuri spēlē funky pop-roku.

Vladislavs no B-Sea Surfers stāsta, kā radās ideja atbalstīt «Labās mājas», spēlējot labdarības koncertu. «Trim no četriem mūsu grupas dalībniekiem mājas mīluļi ir kaķi, kuri izglābti no ielas dzīves. Laiks kļūst vēss un drīz klāt arī ziema. Gājām pa ielu, nedaudz salām un atcerējāmies iepriekšējā gada akciju, kurā cilvēki bija aicināti palīdzēt apkures granulu iegādē. Sapratām, ka tas ir tieši tas, ko gribam. Uzspēlēt labu mūziku ar citām grupām, turklāt paveikt ko sirsnīgu un noderīgu».

Labdarības koncerta ieejas maksa ir LVL 2,- (EUR 2,85), kas ir ziedojums «Labajām mājām». Tas ir tieši tik, cik maksā viens maiss apkures granulu.

«Ziemas sezonā apkures nodrošināšana «Labajās mājās» ir nerimstoši aktuāla», saka patversmes pārstāve Linda Zirdziņa. «Lai apsildītu 1000 kvadrātmetrus patversmes iekštelpu, nepieciešams liels daudzums apkures granulu. Siltums ir ļoti svarīgs visai vairāk kā simtsgalvainajai «Labo māju» saimei, bet it īpaši mazuļiem-kaķēniem, kucēniem un savainotiem vai novārgušiem dzīvniekiem. Silts paldies B-Sea Surfers par ideju, pārējām grupām par labo darbu un klubam «A Nice Place» par iespēju koncertu rīkot un naudiņu novirzīt apkures granulu iegādei!»

Ja «Labajās mājās» nav siltuma, tad visi labie patversmes darbi ir kaķim zem astes!

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu