Labs mīlētājs pat bez erekcijas (54)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:http://www.flickr.com/photos/jillclardy/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Dāmas, ļaujiet savam partnerim būt labam mīlētājam, kaut arī viņam nav erekcijas!

Ja jūsu partnerim šad tad rodas grūtības, būs daudz labāk, ja jūs ar prieku ļausiet, lai viņš iepriecina jūs manuāli vai orāli. Tā iegūsiet daudz vairāk, nekā seksuālā apmierinājuma sasniegšanai mēģinot par katru cenu panākt dzimumaktu.

Tā jūs radīsiet partnerim apziņu, ka viņš jūs spēj apmierināt un būt labs mīlētājs arī tad, ja dzimumloceklis reizēm nekļūst stingrs. Tas vīrietim mazinās trauksmi un sasprindzinājumu, un nākamajā reizē, kad mīlēsieties, viņam droši vien būs daudz vieglāk panākt erekciju bez liekām raizēm.

Manā praksē daudzi vīrieši ar erekcijas traucējumiem stāstījuši, ka partnere droši vien neļaus, lai viņu apmierina manuāli vai orāli, līdz viņa sasniegs kulmināciju, ja viņš nespēj panākt erekciju. Reizēm iemesls ir tas, ka sieviete domā — vīrietim īstenībā tas nepatīk. Citas sievietes aplami uzskata, ka «tas nav dabiski», vai jauc partnera veikto seksuālo kairināšanu ar masturbāciju, kas taču, protams, nozīmē sevis kairināšanu.

Īstenībā ir gluži aplami atraidīt partnera mēģinājumu sagādāt jums baudu manuāli. To atraidot, tādējādi norādāt, ka viņš spēj apmierināt jūs vienīgi tad, ja panāk erekciju, un tāda netieši izteikta prasība vīrietim rada vēl lielāku spriedzi.

Pēc 40, kad partnera erekcijas mehānisms kļuvis nestabilāks, ļoti liela nozīme ir jūsu atsaucībai un palīdzībai. Nekas tik ļoti nespēj viņam atjaunot erekcijas spēju.

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu