Labsirdīgs ķepainis meklē savus saimniekus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Čops

Portāla «Apollo» un «Lattelecom BPO» darbinieki ceturtdien pie «Lattelecom» ēkas Gunāra Astras ielā pamanīja kādu nosalušu un izbadējušos suņuku. Suns bija noslēpies no sniegputeņa ēkas stūrī un trīcēja.

Suņu puika arī centās parādīt, ka vienai no četrām ķepām atgadījies kas nelāgs, cenšoties pārvietoties uz trim.

Nolēmām simpātisko zvēru nogādāt dzīvnieku patversmē un ziņot par notikušo, jo, iespējams, sunītim jau ir saimnieki un ķepainis vienkārši apmaldījies.

Tomēr pilnīgi iespējams, ka sunītis dzīvojis «ielu dzīvi», jo viņam nebija kakla siksnas un arī spalva ap kaklu neizskatījās tā, it kā sunim jelkad būtu bijusi siksniņa ap to.

Nolēmām nogādāt zvēru suņu patversmē «Līči». Tur ķepaini laipni uzņēma un «Apollo» pastāstīja, ka 14 dienu laikā suņa saimnieki varot pieteikties un atgūt savu mīluli. Ja divu nedēļu laikā suņa saimnieki nepieteiksies, dzīvnieciņam būs jāmeklē jauni saimnieki.

Jāpiebilst, ka zvēriņš varētu būt dažus gadus vecs un ir pavisam neliels. Jau neilgi pēc tam, kad suns nokļuva siltumā, viņš beidza trīcēt un vairs nebija bailīgs. Suņu puika ļoti priecājās, kad viņu glaudīja un veltīja viņam uzmanību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu