Lady Gaga aicina fanus pirkt vairākus viņas jaunā singla eksemplārus (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Popdīva Lady Gaga sarīkojusi konkursu, kurā uzvarēs aktīvākais viņas ierakstu pircējs.

Divi fani, kuri nopirks visvairāk singla «Applause» un vēl neiznākušā albuma «ARTPOP» eksemplārus, visbiežāk pieprasīs radiostacijām atskaņot Lady Gaga dziesmas un visaktīvāk tvītos par gaidāmo ierakstu, baudīs dziedātājas kompāniju lidojumā uz Londonu un varēs noskatīties viņas uzstāšanos «iTunes» festivālā 1.septembrī. Tas būs viņas pirmais koncerts pēc gūžas operācijas, kuras dēļ februārī nācās pārtraukt «Lady Gaga» pasaules koncertturneju.

Konkurss izpelnījies plašu nosodījumu. «Billboard» apstiprinājis, ka veidojot topus, tiek ņemts vērā pārdoto eksemplāru skaits neatkarīgi no tā, cik daudzus iegādājies viens cilvēks. Lady Gaga kritizēta par savu fanu izmantošanu, lai ātrāk nokļūtu mūzikas topu virsotnē.

Laikraksts «The Examiner» apgalvo, ka vairāki fani izdevuši vairāk nekā 300 ASV dolāru (159 latus), lai dziedātāja viņu pūliņus pamanītu.

Lady Gaga gan mīkstinājusi konkursa noteikumus, ļaujot piedalīties arī ar viņas dziesmu pieprasījumiem radiostacijās un tvītiem. «Atcerieties, ka ierakstu pirkšana nav galvenais. Mēs izvēlēsimies radušus mazos monstriņus!» viņa tvītoja.

Kā ziņots iepriekš, popdziedātājai šonedēļ nācās steidzīgi izlaist savu jaunāko singlu «Applause» pēc dziesmas fragmentu noplūšanas internetā. «Popmūzikas ārkārtas situācija,» tvītoja dziedātāja, paziņojot par singla izlaišanu «iTunes» un «YouTube».

«Applause» ir dziedātājas pirmais jaunais skaņdarbs kopš 2011.gada. Sākotnēji bija plānots, ka singls tiks izlaists 19.augustā, taču nedēļas nogalē internetā parādījās sliktas kvalitātes fragmenti no dziesmas videoklipa.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu