Lady Gaga atklāti stāsta par piedzīvoto depresiju (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu popdīva Lady Gaga atklājusi, ka pēc jaunākā albuma «ARTPOP» iznākšanas esot cietusi no smagas depresijas. Albums iznāca pērnā gada novembrī. Intervijā žurnālam «Harper’s Bazaar» dziedātāja teikusi, ka 2013.gada nogalē cīnījusies ar «dziļām skumjām».

«Pagājušā gada beigās es kļuvu ļoti depresīva. Es biju nogurusi no cīnīšanās ar cilvēkiem. Es pat nevarēju sajust savus sirdspukstus. Es biju dusmīga, ciniska un dziļas skumjas mani vilka zemē kā enkurs, lai arī kur es ietu. Es vienkārši vairs negribēju cīnīties. Es negribēju vēlreiz aizstāvēties pret vēl kādu cilvēku, kas man melo,» viņa sacīja.

Taču viņa spējusi šīs izjūtas pārvarēt. «1.janvārī es pamodos un atkal sāku raudāt. Es ieskatījos spogulī un teicu sev: «Es zinu, ka tu negribi cīnīties. Tu domā, ka nespēj, taču esi to jau izdarījusi pagātnē. Tas sāpēs, bet citādi tu šo depresiju nepārdzīvosi.» Gaisma manī bija pilnīgi izdzisusi,» atklāja dziedātāja.

«Depresija neatņem talantu, tikai padara to grūtāk atrodamu,» atzina Lady Gaga. «Bet es to vienmēr atrodu. Skumjas neiznīcināja to, kas manī ir labs. Vienkārši jāatrod viens neliels gaismas stariņš, kas tevī vēl palicis.»

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu