Lady Gaga: «Es lietoju daudz narkotiku» (34)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu popdīva Lady Gaga atzinusi, ka savulaik esot eksperimentējusi ar narkotikām un lietojusi tās lielos daudzumos.

Šonedēļ mediju uzmanības centrā nonākusi dziedātāja Mailija Sairesa, kura svētdien Amsterdamā notikušajā MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijā uz skatuves aizsmēķēja marihuānas cigareti. Lady Gaga pirmdien sarunā ar Ņujorkas radiostaciju «Z100» norādīja, ka marihuāna tomēr radot atkarību. «Esmu bijusi no tās atkarīga,» viņa teica. «Es katru dienu izsmēķēju pa 15 līdz 20 marihuānas cigaretēm bez nekādas tabakas. Es dzīvoju pilnīgi citā psihodēliskajā plānā, pilnībā sevi notrulinot. Tam bija jābeidzas.»

Taču marihuāna nav vienīgā narkotika, ar ko Lady Gaga aizrāvusies. «Esmu bijusi atkarīga no dažādām vielām jau no agra vecuma. Vissmagāk tas izpaudies pēdējo septiņu gadu laikā,» atklāja dziedātāja. Visdrūmākais posms Lady Gaga esot sācis ap to laiku, kad gūžas savainojuma dēļ nācās atcelt lielu daļu no «Born This Way» turnejas koncertiem. «Man visu laiku ļoti sāpēja, un es biju iegrimusi smagā depresijā,» viņa skaidro. «Man sešus mēnešus bija jāpavada ratiņkrēslā. Es lietoju daudz narkotiku un tablešu.»

Taču dziedātāja apgalvo, ka tagad narkotikas vairs nelietojot. «Man vajag apreibināties, lai es būtu radoša. Vai es bez narkotikām varēšu būt izcila? Esmu pārliecināta, ka to spēju, jo vēlos dzīvot un lai mani fani dzīvotu,» viņa teica.

Pirmdien oficiāli iznāca Lady Gaga jaunākais albums «Artpop». Svētdien Ņujorkā viņa sniedza nelielu koncertu, kurā demonstrēja vēl vienu ekstravagantu tērpu - ar baterijām darbināmu kleitu, kas tās valkātāju spēj pacelt gaisā.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu