Lady Gaga izdod albumu nedēļu ātrāk un plāno uzstāšanos kosmosā (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popdīva Lady Gaga savu jaunāko albumu piedāvā iegādāties nedēļu pirms noliktā izdošanas datuma, jo tas ticis nopludināts internetā, kā arī dod mājienu par koncertu kosmosā.

Dziedātājas albums «Artpop» bez brīdinājuma tika ievietots mūzikas interneta veikalā «iTunes» dažas dienas pēc tam, kad tas tika nopludināts. Pirmā oficiālā albuma izdošana trešdien norisinājās Japānā. Taču ekstravagantā mūziķe devusi faniem vēl vienu iemeslu gaidīt «Artpop» oficiālo iznākšanas datumu svētdien. Kā vēsta slavenību jaunumu žurnāls «Us Weekly», Lady Gaga drīzumā paziņošot par uzstāšanos kosmosā.

«11.novembrī uzzināsiet, vai baumas ir patiesas,» noslēpumaini tvītoja dziedātāja. Žurnālā teikts, ka Lady Gaga plānojot speciālas vokālās nodarbības, lai 2015.gada sākumā varētu koncertēt uz «Virgin Galactic» kosmosa kuģa klāja, kad tie sāks darbību. Ņūmeksikas tehnoloģiju festivāla «Zero G Colony» laikā Lady Gaga izpildīs vienu dziesmu uz kosmosa kuģa klāja, ziņo «Us Weekly».

Intervijā britu laikrakstam «Daily Mail» dziedātāja sacīja, ka «Artpop» vēstot par mākslas un popkultūras mijiedarbību. «Mans mērķis bija ievest mākslu popmūzikā, pretēji tam, ko savulaik darīja Endijs Vorhols. Tā vietā, lai uz audekla uzliktu popu, es gribēju uzlikt mākslu uz zupas bundžas,» viņa teica.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu