«Lady Gaga» maina dzimumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Skandalozā amerikāņu popmūzikas dziedātāja «Lady Gaga» paziņojusi, ka, solidarizējoties ar homoseksuāļiem un transpersonām, nolēmusi mainīt dzimumu.

«Geji, lesbietes un transseksuāļi savā dzīvē cieš daudz pazemojumu, par kuriem mums nav ne mazākās nojēgas. Lai pievērstu uzmanību šai satraucošajai problēmai, esmu nolēmusi ķerties pie radikāliem līdzekļiem un mainīt savu dzimumu, mani mazie monstriņi,» tviterī paziņoja dziedātāja.

Pēc dziedātājas mūzikas zvaigznes pārstāvja vārdiem, dziedātāja jau sākusi dzert hormonālos preparātus un vasarā veiks dzimuma maiņas operāciju. «Turpmāk viņa būs pazīstama kā «Lord of Corn»,» piebilda Džons Do.

Kā atzinis kāds dziedātājas draugs, kas nevēlējās atklāt savu identitāti, ja «Lady Gaga» patiešām izpildīs savu solījumu, viņas karjerā paredzamas krasas pārmaiņas. «Protams, šāds solis nevar palikt bez sekām. Domāju, ka viņa varētu zaudēt daļu savu pielūdzēju, taču māksla prasa upurus. Ir jāsaprot, ka tas ir māksliniecisks un sociāls manifests, kas ieskandinās jaunu laikmetu, jaunu paaudzi, jaunu pasauli. Tik lielas transformācijas neizpaliek bez asiņu izliešanas.«

Tiek ziņots, ka «Lady Gaga» šādu lēmumu pieņēmusi arī tādēļ, lai pārliecinoši pārspētu slaveno «šokrokeri» Merilinu Mensonu un kļūtu par galveno šokētāju mūsdienu šovbiznesā. Mensonam tuvu stāvoši cilvēki nesen atklāja, ka mūziķis ilgstoši lolojis ieceri mainīt dzimumu, tomēr nav spējis uz šādu soli saņemties. Mensona pārstāvis informēja, ka tagad dziedātājs esot nopietni sarosījies un apsolījis faniem «grandiozus jaunumus». Mūziķa pārstāvis gan noraidījis baumas, ka Mensons gatavojoties ne tikai mainīt dzimumu, bet arī bildināt «Lady Gaga», kad viņa būs kļuvusi par «Lord of Corn».

Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu