Lady Gaga: Manā gūžas kaulā bija milzīgi krāteri (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popdīvas Lady Gagas gūžā esot bijis «liels lūzums» un «milzīgi krāteri», kas lika viņai steigšus pārtraukt koncertturneju un veikt operāciju. Kompānija «Live Nation» februārī paziņoja, ka hita «Born This Way» izpildītāja pārrāvusi saites labajā gūžā.

«Patiesībā tas bija kas vairāk par saišu pārrāvumu,» Lady Gaga atklāja žurnālam «Women's Wear Daily». «Es biju salauzusi gūžas kaulu.»

Ja 27 gadus vecā dziedātāja būtu sniegusi vēl vienu koncertu ar sarežģītu horeogrāfiju, iespējams, viņai būtu nepieciešama protēze, viņai tolaik sacīja ārsti.

«Pirms operācijas veiktajos magnētiskās rezonanses attēlos bija redzams, ka tur ir milzīgi krāteri - caurumi 25 centu monētas lielumā, turklāt skrimslis vienkārši karājās kaula otrā pusē,» stāstīja dziedātāja.

Augustā Lady Gaga uzstāsies MTV Mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā. Domājams, ka viņa izpildīs jaunu singlu no gaidāmā albuma «ARTPOP», kas iznāks novembrī.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu