Lady Gaga plāno atvērt Maiklam Džeksonam veltītu muzeju (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Lady Gaga plāno atvērt nelaiķa popmūziķim Maiklam Džeksonam veltītu muzeju, kurā būs izstādītas viņa personīgās mantas. Lady Gaga iegādājusies Džeksona personīgās lietas 1,25 miljonu sterliņu mārciņu (1,5 miljonu eiro) vērtībā.

Dziedātāja papildināja savu kolekciju 2012.gadā, iegādājoties 55 popmūzikas leģendai piederējušas lietas. To vidū ir žakete, ko Džeksons valkā 1983.gada hita «Thriller» videoklipā, kā arī «Swarovski» kristāliem rotāts balts cimds. «Es izveidošu muzeju un tā ieņēmumus novirzīšu fondam, kas viņam būtu bijis svarīgs,» sola Lady Gaga.

«Maikla drēbes iegādājos tāpēc, ka turnejas tērpi man pašai nozīmē ļoti daudz. Vairāk par balvām un ierakstiem. Es ticu, ka tajās saglabājas koncerta enerģija un atmiņas,» viņa norāda. «Maikla skatuves tērpu izsolīšana mani ļoti uztrauca, un es pat nezinu, kāpēc. Es par tiem ļoti rūpējos - glabāju vajadzīgajā temperatūrā un labi saglabāju. Esmu iztērējusi miljoniem dolāru.»

Tagad Lady Gaga cer iegūt atbalstu no Džeksona mantojuma pārvaldītājiem un bērniem.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu