<i>Lady Gaga</i> sadusmo taizemiešus ar komentāru par viltotu «Rolex» pulksteni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dziedātāja Lady Gaga saniknojusi taizemiešu fanus, paziņojot, ka vēlas Bangkokā iegādāties viltotu «Rolex» rokas pulksteni.

Popdīvas tvīts ceturtdien izsauca taizemiešu sekotāju dusmas. Vairāki «Twitter» lietotāji uzskata, ka dziedātājas izteikums ir aizvainojošs un kaitē valsts tēlam.

Lady Gaga koncertturneja Āzijā saskārusies ar vairākiem šķēršļiem. Viņas provokatīvie dziesmu vārdi un skatuves tērpi sadusmojuši kristiešu grupas Dienvidkorejā un Filipīnās, kā arī islāmistus Indonēzijā, kur paredzētais koncerts varētu tikt aizliegts.

Tagad dziedātāja saniknojusi arī taizemiešus, kuri jūtīgi uztver ārzemnieku kritiku par valstī plaukstošo viltojumu biznesu.

«Mēs esam daudz civilizētāki, nekā jūs domājat,» tvītoja taizemiešu dīdžejs Surahits Siamvalla, kurš iegādājies biļeti uz piektdienas koncertu, taču apsver iespēju to boikotēt.

«Viņa ieradās mūsu mājās, taču tā vietā, lai izteiktu apbrīnu, apvainoja mūs,» raksta kāds taizemiešu foruma «pantip.com» lietotājs.

Tomēr, ierodoties Taizemē, dziedātāju lidostā sagaidīja sajūsmā kliedzošs pūlis. Fani bija sapulcējušies arī viesnīcas, kurā viņa apmetās, tuvumā, kur Lady Gaga sniedza autogrāfus un apskāva kādu fani, kas pēc tam izplūda asarās. Daži mūziķes cienītāji jau vairākas dienas pavada teltīs gaidāmā koncerta norises vietas tuvumā, cerot, ka tiks ielaisti pirmie un satiks slaveno dziedātāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu