<i>Lady Gagu</i> iedvesmojot «Rokijs»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu popmūzikas zvaigzne Lady Gaga atklājusi, ka iedvesmu savam jaunākajam albumam «Born This Way» guvusi no Silvestra Stalones boksa drāmas «Rocky» («Rokijs»).

Intervijā ar žurnālu «Rolling Stone» dziedātāja atzina, ka visvairāk viņu ietekmējusi «Rokija» ceturtā 1985.gada filma. «Mana mīļākā vieta ir, kad Apollo bijušais treneris saka Rokijam: «Viņš nav mašīna. Viņš ir cilvēks. Ievaino viņu, un kad viņš sajutīs savu asins garšu, viņš no tevis baidīsies.»

«Es zinu, ka tas izklausās traki, taču es domāju par mūzikas industrijas mašīnu. Es sāku domāt par to, ka man jāliek mūzikas industrijai asiņot, lai atgādinātu, ka tā ir cilvēciska, ka tā nav mašīna,» paziņoja popzvaigzne.

Kādā citā nesenā intervijā Lady Gaga atzina, ka Rokijs ir viņas ideālais vīrietis. «Es nekad neesmu vēlējusies būt rokzvaigzne. Es gribēju būt draudzene. Es nekad neesmu gribējusi būt Rokijs. Es gribēju būt (viņa draudzene) Adriana.«

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu