Lai brauc uz savu valsti dzemdēt! Sieviete Krievijā dzemdē pie dzemdību nama (243)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Krievijā Vladivastokas 1.dzemdību nams atteicās pieņemt sievieti dzemdētāju, jo viņai nav naudas un apdrošināšanas polises.

Kāda sieviete vērsās Vladivastokas 1.dzemdību namā, jo viņai bija sākušās dzemdību sāpes. Sieviete dzemdību namā nepieņēma, jo viņai neesot naudas un apdrošināšanas polises. Tad sieviete sāka dzemdēt zālienā pie dzemdību nama. Ilgu laiku neviens nereaģēja uz sievietes kliedzieniem, bet tad kāda garāmgājēja viņu ieraudzīja un meklēja palīdzību. Dzemdību namā nevēra vaļā durvis, atteicās sievieti pieņemt, tādu rīkojumu esot devis galvenais ārsts.

Tika izsaukta ātrā medicīniskā palīdzība, policija, bet dzemdību namā visi darbinieki bija pret sievietes pieņemšanu dzemdību namā, apmēram stundu viņus centās pierunāt pieņemt dzemdētāju.

Kāda dzemdību nama darbiniece teica, lai sameklē naudu, tad pieņemšot dzemdētāju un vispār - lai braucot uz savu valsti dzemdēt, jo sieviete Krievijā ieradusies no Uzbekistānas un nav Krievijas pilsone.

Pēc ilgām pūlēm policisti sievieti ienesa dzemdību namā, un pēc dažām minūtēm piedzima zēns.

Šis gadījums nodots tiesībsargājošiem dienestiem izskatīšanai.

Komentāri (243)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu