Laiems Galahers iesūdzējis tiesā savu brāli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britpopa grupas «Oasis» bijušais solists Laiems Galahers iesūdzējis savu brāli un bijušo grupas biedru Noelu, vainojot viņu apmelošanā.

Laiems Galahers iesūdzējis savu vecāko brāli par to, ka tas kādā preses konferencē paziņojis, ka grupas «Oasis» koncerts 2009.gadā festivālā «V» tika atcelts, jo Laiemam esot bijušas paģiras. «Patiesībā man bija laringīts, un Noels to ļoti labi zināja,» britu tabloīds «The Sun» citē Laiema vārdus. Pēc viņa domām, šie melīgie apgalvojumi grauj viņa profesionālo reputāciju.

«Es centos atrisināt šo lietu draudzīgi, taču man vairs nav atlicis nekādu citu iespēju, un esmu spiests risināt to tiesas ceļā. Es vēlos tikai atvainošanos,» vēsta Laiema Galahera paziņojums.

Grupa «Oasis» izjuka 2009.gada augustā. Noels Galahers paziņoja, ka aiziet, jo vairs nespējot strādāt ar savu brāli. Kopš grupas izjukšanas Laiems izveidojis jaunu grupu «Beady Eye», bet Noels turpina mūziķa karjeru viens. Oktobrī iznāks viņa debijas solo albums «Noel Gallagher's High Flying Birds».

Neraugoties uz to, ka brāļi vairs nekontaktējas, viņu konflikts nav mazinājies. Ceturtdien, komentējot Anglijas grautiņus un brāļa veikala izdemolēšanu Mančestrā, Noels Galahers atzina, ka «katram mākonim ir zelta maliņa».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu