Laimē biļetes uz «30 Seconds to Mars» un «Fanu reisu» II. Uzzini pirmo uzvarētāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

[s:38398] un atzīmē pareizo dziesmas nosaukumu! 

«Fanureiss.lv» sadarbībā ar «Apollo.lv» piedāvā konkursu ar iespēju doties uz «30 Seconds to Mars» koncertu! 

Un priecīgi ziņojam, ka ir zināms pirmās konkursa dienas uzvarētājs. Tā kā pareizo atbildētāju bija daudz vairāk (pareizā atbilde «This is War») - veicām izlozi un laimīgais numurs izrādījās lasītājam:

  •  Mārim Sviklim

Mārim nu jāgaida nākamie 4 uzvarētāji, lai fināla izlozē uzzinātu - kurš dosies uz Tallinu!

LAI LAIMĒTU BIĻETI 2 PERSONĀM TEV:

  • Turpmākās piecas darba dienas jāpiedalās konkursā. Jānoklausās «30 Seconds to Mars» dziesmas fragments, tā jāatpazīst un jāatzīmē pareizais no piedāvātajiem dziesmu variantiem.
  • Dziesmas fragmenti tiks publicēti 8., 9., 10., 13. un 14. jūnijā plkst. 12:00. Katras dienas fragmenta konkurss norisināsies līdz nākamās dienas plkst. 11:00, tātad - konkursā ir iespēja piedalīties 23 stundas. 
  • Ar nākamās dienas konkursa ziņu tiks publicēts arī iepriekšējās dienas uzvarētājs, kurš tiks izlozēts pēc nejaušības principa. 15. jūnijā no pieciem dienas konkursu uzvarētājiem tiks lozēts lielais veiksminieks, kurš tiks pie biļetes 2 personām gan uz braucienu, gan pašu koncertu.
  • <b>Fanureiss.lv</b>

«30 Seconds to Mars» – visā pasaulē strauju popularitāti iekarojoša amerikāņu rokgrupa, tādu hītu kā «Kings and Queens», «This is War», «Closer to the Edge» izpildītāji, apceļo pasauli, sniedzot izpārdotus koncertus un kāpjot uz skatuves pārpildītos festivālos. 21. jūnijā «30 Seconds to Mars» viesosies Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, lai sniegtu grandiozu koncertu Tallinas Dziesmu svētku estrādē.

Aizraujošais un unikālais izklaides pasākums ceļā «Fanu reiss» vasaras sezonas kopā ar Tuborg ietvaros aicina pievienoties «30 Seconds to Mars» Fanu reisam, kas dāvās iespēju koncerta apmeklētājiem nokļūt norises vietā un uzreiz pēc tam – atpakaļ mājās – aizraujoši un ērti Markas kopā ar Reini Straumi (grupa «Double Faced Eels») un Kristapa un Gunta Rasimu («Bez PVN») pavadībā, kas izklaidēs reisa dalībniekus ar atraktīviem konkursiem un aizraujošiem priekšnesumiem, palīdzēs uzzināt daudz jauna par grupu, saņemt fanu balvas. Brauciens notiks jaunos un modernos autobusos, kas aprīkoti speciāli «Fanu reisa» vajadzībām.

Ceļā «Tuborg» alus, «Battery» enerģijas dzēriens un «Vichy» ūdens, kā arī uzkodas no restorāna «The Perfect Dinner» bez papildus maksas. Uzlādējies piedzīvojumam!

Programma:

  • 2011. gada 21. jūnijs 9:00 – pulcēšanās restorānā «The Perfect Dinner», A.Čaka ielā 38 (ieeja no Ģertrūdes ielas), Rīgā
  • 9:30 – izbraukšana
  • 14:30 – ierašanās Tallinā, koncerta vietas tuvumā
  • 22. jūnijs 01:00 – izbraukšana no Tallinas
  • 06:00 – ierašanās Rīgā

Ierašanās Tallinā un atgriešanās Rīgā laiki aptuveni un var mainīties ceļu satiksmes situācijas dēļ.

Personām līdz 18 g.v. jāņem vērā ceļošanas ierobežojumi un nosacījumi. Informācijai par ceļošanu bezmaksas tālrunis Ārlietu ministrijā - 8000 5905.

fans@fanureiss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu