Laimē biļetes uz ģitārspēles virtuoza Tomija Emanuela koncertu! (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Portāls «Apollo» savā lapā «facebok.com» piedāvā konkursu, kurā trīs veiksminiekiem ir iespēja laimēt divas biļetes uz Tomija Emanuela koncertu, kas notiks Rīgas Kongresu namā, 14. aprīlī. Konkursu noslēgsim 11. aprīlī. Esi «Apollo» lapas sekotājs, spied ziņai «patīk» un «dalīties», kā arī komentārā ieraksti, ar ko tu apmeklēsi šo koncertu.

Lai piedalītos konkursā, spied šeit

Visu laiku izcilākais akustiskās ģitārspēles virtuozs Tomijs Emanuels Rīgā uzstāsies ar vienīgo koncertu Baltijā. Tomija Emanuela līdz pilnībai izkoptā spēles tehnika, virtuozitāte, dvēseliskums, kā arī lieliskais skatuves šovs pilnībā pārņem klausītāju savā varā.

Pats Tomijs savu spēles manieri sauc vienkārši – par pirkstiņstilu. Tas nozīmē, ka ģitārists spēlē uz instrumenta vienlaicīgi gan pavadījumu, gan melodiju (līdzīgi kā pianists spēlē klavieres). Ģitārists vienlaikus ir arī lielisks bundzinieks un mēdz uzdziedāt, un reizumis ar fantastisku veiklību pārslēdzas no ģitāras uz bungām, nezaudējot dziesmas ritmu un plūdumu.

«Vislabākais ģitārists, ko jebkad esmu dzirdējis», tā par Tomiju Emanuelu saka Ēriks Kleptons.

Biļetes nopērkamas «Biļešu servisa» tīklā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu