«Lakers» basketbolists Bleiks sodīts par līdzjutēja apvainošanu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

NBA komandas Losandželosas «Lakers» aizsargam Stīvam Bleikam līgas vadība piespriedusi 25 000 dolāru (13 650 latu) lielu naudas sodu par skatītājam veltītu rupju izteicienu.

Incidents notika pagājušās nedēļas spēlē, kurā «Lakers» tikās ar otru pilsētas komandu «Clippers». Kad vēl bija atlicis spēlēt 29,2 sekundes, Bleiks saņēma piekto personisko piezīmi un viņam laukums bija jāpamet.

Kad spēlētājs jau bija atstājis laukumu, viņš iesaistījās emocionālā vārdu apmaiņā ar komandas mājvietā, «Staples Center» zālē, esošo līdzjutēju.

Kamēr «Lakers» komandas pamatpiecinieka saspēles vadītājs kanādietis Stīvs Nešs ir traumēts, Bleiks ieņēmis viņa vietu sākumsastāvā. Nešs nevarēs spēlēt vēl aptuveni mēnesi.

Šīs sezonas piecās spēlēs Bleiks spēlējis vidēji 29,2 minūtes un izcēlies ar 5,4 gūtiem punktiem, kā arī 3,6 rezultatīvām piespēlēm.

Jau ziņots, ka «Lakers» komanda šajā sezonā spējusi uzvarēt tikai vienā no piecām spēlēm un pašlaik pārliecinoši ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu