«Land Rover» piešķir «Freelander 2» izcilu jaunu izskatu un raksturu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.jaguarlandrover.com

«Land Rover» ir piešķīris «Freelander 2» izcilu pārkari, nodrošinot labāku komfortu, ērtības un braukšanas prieku. Jaunas krāsas, jaunas ārējā dizaina iezīmes, uzlabots aprīkojuma līmenis un jauns, viegls un efektīvs dzinējs apvienojas, lai šis SUV būtu vēl labāks.

Salona aprīkojuma līmenis «Freelander 2» sasniedz jaunu pakāpi, pateicoties jaunām un aizraujošām iezīmēm, kas «Dynamic» tēmas ietvaros ietver trīs jaunus krāsu salikumus, pilnīgi jaunu viduskonsoli, 7 collu krāsu skārienjūtīgu ekrānu ar uzlabotu «Meridian» audiosistēmu, 7 dienu plānojuma klimatkontroli un papildaprīkojuma satelītnavigāciju.

Pasīvās uzsākšanas ierīce aizvieto atslēgas doku, un automobilim ir jauna, «inteliģenta» elektriskā stāvbremze, kas pielāgo bremzēšanas spēku atbilstoši slīpumam, kādā novietots automobilis. «Freelander 2» jaunumi ir arī «Say What You See» - balss aktivēšanas sistēma ar vizuālām uzvednēm un atpakaļskata kameru.

Ārējā dizaina detaļas ir uzlabotas, panākot saliedētu un saskaņotu izskatu; uzlabojumi ietver mūsdienīgākus lukturus priekšā un aizmugurē, kuros izmantota jaunākā LED tehnoloģija, kā arī jaunu grafiku priekšējos gaitas lukturos. Pilnīgi jaunie 17 collu vieglmetāla diski ir pieejami kā sākuma un virsbūves stila komplekta papildaprīkojums SE modeļiem.

Aizraujoša ziņa par dzinēju ir tā, ka sešcilindru Si6 benzīna dzinēju aizvieto Si4 četrcilindru dzinējs ar turbokompresoru. Izmantots arī «Range Rover Evoque», šis vieglais Si4 GTDi nodrošina lielāku jaudu nekā Si6, ir vēl ekonomiskāks un nodrošina par 14% zemāku CO2 izmešu līmeni - 224 g/km.

«Freelander 2» aprīkojuma līmenis piešķir vispārējai braukšanas pieredzei izsmalcinātāku izskatu un sajūtu. Turklāt mūsu klienti ir ieguvēji uzlabota un ekonomiskāka dīzeļdzinēju klāsta ziņā un tagad var izvēlēties arī jaudīgo un ārkārtīgi efektīvo jauno Si4 GTDi benzīna dzinēju,» teica Džons Edvardss (John Edwards), «Land Rover» globālā zīmola direktors.

Viņš piebilda: «Automobilim «Freelander 2» tas ir vēl viens solis uz priekšu, ar izcilo aprīkojuma līmeni, lielisko dizainu, drošību un veiktspēju uz jebkura ceļu seguma nosakot šīs klases standartus.»

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu