«Lara Krofta» patiešām atgriezīsies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Studija «Warner Bros.» paziņojusi, ka veic sagatavošanās darbus jaunajai filmai par Laru Kroftu, kapeņu izlaupītāju, kas būs bez Andželinas Džolijas, lai gan pašlaik īsti nav skaidrības arī par Meganu Foksu, kas tika minēta kā potenciālā Džolijas aizstājēja jaunajā filmā. Sarunas par aktieru atlasi studija piedāvā atlikt uz laiku, kad projektam tiks piemeklēts vismaz scenārists un režisors.

Pirmās divas filmas par dāmu — arheoloģi — tika uzņemtas 2001. un 2003. gadā, turklāt otrā izrādījās ne tik veiksmīga kā pirmā. Pēcāk studija «Paramount» zaudēja ekranizācijas tiesības, kas atgriezās pie videospēles ražotājiem. Tagad izmēģināt veiksmi, atkal pārpērkot ekranizācijas tiesības, nolēmusi studija «Warner Bros.». Filmu producēs Dens Linns, kas pašlaik strādā pie Gaja Ričija «Šerloka Holmsa».

Kaut arī «Warner Bros.» paziņojusi, ka aktierus atlasīs vēlāk, Foksa joprojām šķiet gana piemērota kandidatūra Kroftas lomai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu