Larionovs: ASV nekādu privilēģiju vai ārprātīgu līgumu nevienam nav (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Slavenais krievu hokejists Igors Larionovs portālā «Allhockey.ru» norāda, ka jaunajiem krievu hokejistiem Ziemeļamerikā ir grūti samierināties ar to, ka visu nevar dabūt šeit un tagad.

«Amerikāņi strādā ar jaunajiem hokejistiem. Jauniešu izlasēs visi iziet ļoti nopietnu dzīves skolu. Un neviens nepazūd - visi ir NHL komandu redzeslokā,» stāsta Larionovs.

«Taču nekādu privilēģiju vai ārprātīgu līgumu nevienam nav. Puiši spēlē, varētu teikt, par pabalstiem, bet pēc tam no viņiem izaug spēcīgi spēlētāji. 20-23 gadu vecumā viņi ir jau nobrieduši hokejisti, kuri apzinās, ko nozīmē smagi strādāt, un zina naudas vērtību,» uzsver bijušais hokejists.

«Ņemiet vērā, ka NHL spēlē 29 afroamerikāņi - tas nozīmē vairāk nekā krievu. Kāpēc? Acīmredzot šobrīd hokejā krievi nav nemaz tik labi. Viņi nespēj paciesties, jo nevar vienmēr visu dabūt šeit un tagad. Tev ir jābūt labākajam, jāiztur konkurence par vietu sastāvā,» skaidro Larionovs.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu