Laša fileja Rīgas melnā balzama marinādē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/bryanthatcher/

http://www.flickr.com/photos/bryanthatcher/

Foto: CC Licence

1 kg laša filejas
100 ml Rīgas melnā balzama
2 ēdamkarotes medus
sāls
melnie pipari
1 citrons

Pagatavošana:

Rīgas melno balzamu, medu un citrona sulu samaisa, pieliek sāli un piparus, uzvāra. Laša fileju aplej ar atdzisušu marinādi, patur stundu. Fileju grillē vai cep cepeškrāsnī.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

18

2014. gada 18. aprīlis

Vārda dienas

Jadviga, Laura
Jadvīga, Jadze, Jedviga, Laure, Laurentīna, Laureta, Laurita

Workingday

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +5 ℃
Apmācies

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 06:06
Saule riet: 20:39
Dienas ilgums: 14:33

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

18.04.2014
Ienākt apollo.lv