Lasītāja foto: Brīdina par «Maxima» salātiem; veikals skaidro notikušo (502)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars

Sestdienas rītā, 10.augustā, veikalā «Maxima», Maskavas ielā 265, iegādājos «Bulgāru salātus». Tā kā tie tikko bija izņemti no saldētavas, ūdens gurķos bija sasalis, tāpēc nolēmu nedaudz nogaidīt. Taču, kad sāku tos ēst, man par nepatīkamu pārsteigumu, salātos bija jūtama pelējuma garša.

[Ziņa papildināta ar «Maxima Latvija» komentāru.]

Uz etiķetes kā iepakošanas datums norādīts šā gada 10.augusts, taču derīguma termiņš norādīts 9.augusts, tas ir vakardiena. Lūk arī izskaidrojums manam nepatīkamajam pārsteigumam.

Centis Ūbele kādu laiku jau nozudis no «skatuves» un «Maxima», šķiet, atgriežas pie savas «labākās» salātu pagatavošanas un tirgošanas prakses.

«Maxima Latvija» Zīmola un komunikāciju direktore Viktorija Gulbe portālam «Apollo» norādīja, ka, pārbaudot šo gadījumu, noskaidrots, ka saistībā ar «Bulgāru salātiem» konkrētajā veikalā radusies «cilvēciska kļūme» – veikala darbinieki nebija paguvuši šos salātus izņemt no tirdzniecības, kā arī uzreiz netika konstatēta datumu nesakritība uz produkta uzlīmes.

Viņa pastāstīja, ka šobrīd šīs partijas «Bulgāru salāti» no tirdzniecības minētajā veikalā jau ir izņemti.

«Maxima» atvainojas par sagādātajām neērtībām un pircējus lūdz būt saprotošiem. Tāpat, ja ir gadījies iegādāties bojātu produktu, pircēji tiek aicināti atdot to veikalā kopā ar iepirkuma čeku.

Komentāri (502)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu