Lasītāja foto: Brīdinājums par torti (405)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andris

Gribēju pievērstu uzmanību un pabrīdināt citus par «Staburadzes» tortēm. Nopirkām uz Juriem torti «Roko» un, kad mājās attaisījām kasti, nodomājām, ka torte izskatās aizdomīgi maza, tāpēc uzlikām to uz svariem. Uzskatu, ka gandrīz 50 gramu mazāk no 750 gramiem ir visai liela starpība.

[Papildināts ar ražotāja komentāru!]

SIA «Staburadzes konditoreja» kvalitātes daļas vadītāja Laura Beinardte, komentējot šo gadījumu, norādījusi: «SIA «Staburadzes konditoreja» izstrādājumi ir ar mīlestību gatavots meistardarbs, kur pilns ražošanas cikls ir roku darbs, sākot no produktu sagatavošanas līdz iepakojuma locīšanai ar rokām. Mēs esam viens no Latvijas uzņēmumiem, kuri savu produkciju ražo ar vislielāko sirds mīlestību un atbildību par mums uzticēto. Izvērtējot šo gadījumu, esam atklājuši, ka tortes «Roko» svara neatbilstības cēlonis ir cilvēciskās faktora kļūda, nenosverot iepakojuma taru (kārbas apakšējo daļu) pirms gala produkta sagatavošanas, kā rezultātā gatavajai produkcijai radies svara zudums, kas ir līdzvērtīgs iepakojuma svaram. Mēs atvainojamies par klientam sagādātajām neērtībām un nekavējoties esam veikuši visus preventīvos pasākumus, lai izvairītos no līdzīgu situāciju iespējamu atkārtošanos.»

Komentāri (405)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu