Latgalē sagaidīts gada aukstākais rīts (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Šodien, sākot no rietumiem, mākoņu daudzums palielināsies un vietām nedaudz snigs. Pūtīs mērens ziemeļaustrumu, austrumu vējš, kas Kurzemes piekrastē brāzmās pastiprināsies līdz 14 metriem sekundē, ziņo Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs

Šodien Latvijā palielināsies mākoņu daudzums, maksimālā gaisa temperatūra gaidāma -4...-9° robežās, savukārt galējos austrumu rajonos tā nepārsniegs -10...-11°.

Latgalē šodien sagaidīts gada aukstākais rīts, ziņo raidījums «Rīta Panorāma». Krāslavā meteoroloģiskā stacija reģistrējusi -17,7 grādus, kamēr Kolkā nav bijis aukstāks par -4,9

Latvijas Valsts ceļi informē, ka braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem kopumā ir apmierinoši, brauktuves pārsvarā sausas.

Rīgas apkārtnē, Liepājas, Bauskas, Daugavpils, Siguldas un Ainažu virzienos ir apmierinoši braukšanas apstākļi. Brauktuves sausas.

Ventspils virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu posmā Kūdra – Strazde un posmā Usma -Pope, brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Jelgavas virzienā autoceļš vietām apledojis posmā Jelgava - Meitene, brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Valmieras virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu posmā Stalbe - Strenči, brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir vietām Jelgavas, Tukuma, Gulbenes, Madonas un Valmieras apkaimēs. Brauktuves vietām apledo un tās kaisa.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu