Latgalē saistībā ar narkotiku nelikumīgu apriti sākti 26 kriminālprocesi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šā gada pirmajos trijos mēnešos Latgalē par noziedzīgiem nodarījumiem saistībā ar narkotisko vielu nelegālu apriti policija ierosinājusi 26 kriminālprocesus.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, pieprasītākie narkotisko vielu veidi reģionā bijuši amfetamīns un marihuāna.

Lai mazinātu narkotisko vielu nelikumīgu apriti Latgales reģiona pārvaldes apkalpojamā teritorijā, visos tās iecirkņos policijas darbinieki regulāri veic dažādus preventīvos pasākumus.

2012.gada pirmajā ceturksnī operatīvo pasākumu rezultātā policijas amatpersonas no nelegālās aprites kopumā izņēmušas 263,16 gramus amfetamīna, 135,33 gramus marihuānas un 324 psihotropās vielas saturošās tabletes.

20.janvārī Kriminālpolicijas biroja darbinieki, veicot operatīvos pasākumus, par narkotisko vielu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā un neatļautu realizēšanu Daugavpilī aizturēja divas 1986. un 1988.gadā dzimušas sievietes un 1987.gadā dzimušu vīrieti, pie kuriem tika izņemti aptuveni 25 grami metamfetamīna.

Savukārt 7.februārī kādā kriminālprocesā, kratīšanas laikā 1963.gadā dzimušas sievietes dzīvesvietā Rēzeknē policijas darbinieki izņēma aptuveni 20 gramus marihuānas.

28.februārī, veicot operatīvos pasākumus, par narkotisko vielu iegādāšanos un glabāšanu Rēzeknē tika aizturēta noziedzīga grupa - 1975.gadā dzimis vīrietis un 1972.gadā dzimusi sieviete, kuru dzīvesvietā tika izņemti 59,9 grami metamfetamīna.

13.martā Kriminālpolicijas biroja darbinieki par narkotisko vielu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā un neatļautu realizēšanu Daugavpilī, aizturēja 1990.gadā dzimušu sievieti un 1992., 1987.gadā dzimušus vīriešus, pie kuriem tika izņemti 90 grami metamfetamīna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu