Lattelecom festivālā «Summer Sound Liepāja 2011» nodrošinās bezmaksas Wi-Fi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

 
Festivāla «Summer Sound Liepāja 2011» tehnoloģiju partneris Lattelecom šajā nedēļas nogalē festivāla teritorijā nodrošinās bezmaksas Wi-Fi interneta piekļuvi. Šis būs pirmais brīvdabas festivāls Latvijā, kurā būs pieejams tik plašs bezmaksas interneta pārklājums.

Pasākuma apmeklētāju ērtībām sešās vietās pludmalē un vienpadsmit vietās pilsētā, būs pieejami Lattelecom Wi-Fi interneta piekļuves punkti. Lai izmantotu internetu bez maksas, ir jāizņem bezmaksas interneta piekļuves kodi, kas visas festivāla dienas būs pieejami Uzziņu dienesta 1188 un Lattelecom Wi-Fi Lounge teltīs pludmalē festivāla norises vietā.

Seši Wi-Fi piekļuves punkti būs izvietoti festivāla norises vietā: pie abām ieejām festivāla teritorijā, VIP zonā, pludmales skatuves zonā, kā arī Uzziņu dienesta 1188 teltī. Īpaši ērta interneta lietošana tiks nodrošināta Lattelecom Wi-Fi Lounge teltī, kur, atpūšoties ērtos zviļņos, bezmaksas internetu varēs izmantot gan savās mobilajās ierīcēs, gan uz vietas izvietotajos datoros.

Vienpadsmit Wi-Fi piekļuves punkti Liepājas pilsētā atrodas šādās adresēs: Brīvības iela 39, Eksporta iela 4, Jaunā Ostmala 3, Stendera iela 3, Lielā iela 14, Avotu iela 2, Zivju iela 3, Peldu iela 54, Cukura iela 3,  Ganību iela 171, Tirgoņu iela 25.

Lai sekotu līdzi festivāla aktualitātēm, Uzziņu dienests 1188  ir sagatavojis īpašu šī festivāla ceļvedi – m.1188.lv/summersound, kas ir ērti pārskatāms un lietojams gan klēpjdatoros, gan mobilajos tālruņos. Tajā ir apkopota informācija gan par festivālu un tā norises programmu, gan arī par apkārtnē esošajiem uzņēmumiem un iestādēm, gan arī laika ziņas un starppilsētu autobusu kustības saraksts, kas var noderēt jebkuram pasākuma apmeklētājam. Festivāla ceļvedis atrodams m.1188.lv/summersound, kā arī saiti var saņemt nosūtot īsziņu ar vārdu SUMMER uz numuru 1188.

Festivāls «Summer Sound Liepāja 2011» notiks 22. un 23. jūlijā Liepājas pludmalē un parkā. Uz septiņām tematiski atšķirīgām skatuvēm muzicēs vairāk nekā 50 ārzemju un pašmāju grupas, būs koncerti, ballītes, sporta pasākumi un dejas.

Biļetes var iegādāties visās «Biļešu serviss» kasēs visā Latvijā. Divu dienu festivāla biļete šobrīd maksā 16 latus, bet divu dienu biļete ar ieeju telšu pilsētiņā - 18 latus. ISIC karšu īpašniekiem spēkā atlaides

www.summersound.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu