Latvieša pazušana Īrijā: meklēšanā iesaistās ūdenslīdēji (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no baltic-ireland.ie

Īrijā bezvēsts pazudušā Andreja Maisaka meklēšanā iesaistīti arī ūdenslīdēji, vēstī portāls «baltic-ireland.ie».

Portāls vēstī, ka meklēšanā iesaistītie vīrieša draugi un paziņas, kā arī daudzi citi brīvprātīgie, kas pārmeklējuši pļavas, grāvjus, pamestas mājas, brikšņus apkaimē, kur tika trasta vīrieša automašīna, taču pagaidām nav izdevies atrast ne mazāko pavedienu, kas norādītu uz Maisaka atrašanās vietu.

Tikmēr šonedēļ meklēšanas darbos iesaistījušies arī ūdenslīdēji.

Andreja māte ar «baltic-ireland.ie» starpniecību vērsusies pie visiem Andreja draugiem un paziņām, lūdzot sniegt jebkādu informāciju par viņas dēla iespējamo atrašanās vietu.

Māte aicinājusi sniegt informāciju pat tad, ja tā ir tikai nojausma vai minējums. Cilvēki aicināti ziņot Andreja mammai pa tālruni 0860894768 vai Gardas iecirknim pa tālruni 01-6664700. Tāpat ir iespējams zvanīt uz konfidenciālo Gardas tālruni 1800 666111.

Jau vēstīts, ka 32 gadus vecais vīrietis pazuda pagājušajā nedēļā.

Pazudušais ir aptuveni 1,80 metru garš, slaids, viņam ir gaiši mati un zila acu krāsa. Mugurā viņam bija divkrāsaina, sarkanbrūna jaka, zili džinsi un melnas kurpes.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu