Latvieši radījuši oriģinālu Ziemassvētku apsveikumu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajos Ziemassvētkos pārsteidz savus mīļos ar unikālu Ziemassvētku dāvanu – apsveikumu no paša Ziemassvētku vecīša! Ziemassvētku vecīša apsveikums tiek ierakstīts augstas kvalitātes video, līdz ar to šo apsveikumu var nodot praktiski jebkuram un jebkurā laikā. Ziemassvētku vecīša apsveikums tiek veidots personīgi katram tā pasūtītājam.

Roberts Sniedziņš, projekta idejas autors: «Katrs no mums bērnībā ir vēlējies satikt Ziemassvētku vecīti, tieši Ziemassvētku vakarā. Diemžēl Ziemassvētku vecītim pārsvarā sanāk ierasties brīžos, kad viņu neviens nepamana. Lai katram no mums būtu iespēja šajā Ziemassvētku vakarā satikt un saņemt personīgu apsveikumu no paša Ziemassvētku vecīša, mēs esam radījuši unikālu produktu – video apsveikumu no paša Ziemassvētku vecīša.» Projektā piedalās Latvijā labi zināmais aktieris Kaspars Pūce, kurš jau gandrīz 50 gadus decembra nogalēs kļūst par Ziemassvētku vecīti.

www.vecitis.lv

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu