Latviešu radītai mobilai spēlei «Swipe Bo» izveidota Ziemassvētku versija (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ekrānuzņēmums

Latvijā tapušajai mobilajai spēlei «Swipe Bo» ir izveidota īpaša Ziemassvētku versija, kura ar šodienu pieejama lejupielādei - «App Store» tirgū kā «Swipe Bo Christmas».

No jau ierastās «Swipe Bo» versijas tā atšķiras ar jauniem spēles elementiem, kas pavērš jaunas iespējas, lai izietu konkrēto spēles līmeni. Spēles grafika un mūzika pielāgota atbilstoši Ziemassvētku noskaņai. «Bo» Ziemassvētkos nepieciešamās atslēdziņas līmeņa pieveikšanai ir nomainījis pret Ziemassvētku saldumiem un šoreiz tā misija ir savākt visus saldumus, lai nokļūtu nākošajā līmenī. Būtiski, ka spēles jaunie 40 līmeņi ir izveidoti, balstoties uz saņemtajām spēlētāju rekomendācijām.

Jau iepriekš ziņots par «Swipe Bo» spēles pirmās versijas iznākšanu, kas pirmajās dienās nodrošināja arī spēles iekļūšanu Latvijas pieprasītāko aplikāciju topa 10 dažādās aplikāciju kategorijās un guva plašu atsaucību aizvadītā «Riga App Show» ietvaros «Gamedev.lv» stendā. Spēle lielāko pieprasījumu piedzīvoja Austrumu tirgū. Spēli kopumā izstrādājusi trīs cilvēku komanda, kura sastāv no idejas autora, mākslinieka un programmētāja.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu